MakingThePages


Webmaster

Deze site werkt met HTML 4.0 ,CSS (style sheets) en javascript. Hij is getest met de volgende browser's
Netscape 4.5 4.61 ®
STAR office 5.2 ®(interne browser)
Opera 4.02 5.11 ®
Internet explorer 4.0 5.0 ®

Testen zijn uitgevoerd lokaal en via Avirt proxy server ®.

test computers
HP ® Omnibook 4150 onder NT 4.0 sp4
Intel ® 486 33 computer met windows 3.11 ®
Intel ® Pentiunm 120 computer met Linux Redhat 6.2 ®
Intel ® Celeron 700 computer met Linux Redhat 7.1 ®

Alle testen gaven een leesbaar resultaat. Aangezien wij van mening zijn dat je een klant niet kunt verplichten de nieuwste hard- en software te hebben, horen wij graag van u als u problemen ondervindt met oudere configuraties. In het geval dat uw configuratie geen leesbaar resultaat geeft, zullen wij proberen om onze software zodanig aan te passen of uit te breiden dat die ook op uw configuratie een leesbaar resultaat geeft. Indien dit niet mogelijk is zullen wij de gewenste informatie op een andere manier aan u verstrekken.

Als u problemen ondervindt en een oude versie browser heeft die HTML 4.0 of CSS niet ondersteunt bevelen wij aan, indien mogelijk, deze te upgraden naar een nieuwe versie internet browser zodat u optimaal gebruik kunt maken van deze site en de rest van het internet.

Java(script) wordt op deze site alleen gebruikt voor het navigeren tussen de pagina's, het vertonen van dia's en (na bevestiging door gebruiker) het versturen van eMail. Er wordt door MakingThePages b.v. geen enkele poging gedaan om direct of indirect informatie uit uw computer te verkrijgen over hardware, software of usergegevens. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van andere bedrijven om dit via een omweg te doen. Alleen Hits op de pagina's worden via de server logfiles van de ISP gebruikt om de site te kunnen optimaliseren zodat we u als gebruiker zo snel mogelijk de gevraagde informatie kunnen leveren.

Deze site is zoveel mogelijk gebouwd om u als gebruiker of toekomstige gebruiker van onze produkten een zo snel mogelijk antwoord op uw vragen te geven, dit ten koste van moderne visuele technieken, die weliswaar mooi maar helaas ook traag in de verwerking zijn.

Als u opmerkingen heeft over de informatie die u wilt zien of problemen ondervindt met de site, wordt u verzocht (bij voorkeur met vermelding van probleem en paginanaam) contact op te nemen met ons.

Netscape

Een fout in Netscape Navigator zorgt ervoor, dat geprobeerd wordt de in een document opgenomen JavaScripts ook bij het printen te verwerken, daardoor kunnen sommige pagina's niet geprint worden. De melding no pages to print wordt weergegeven in het error schermpje. Oplossing is JavaScript uit te zetten.

De beveiliging van Netscape kan er voor zorgen dat als men via een proxy server verbonden is met het internet, bepaalde Java programma's zoals het door ons geleverde dia-showprogramma van Anfy niet werken. De volgende regel toevoegen in prefs.js kan helpen.

user_pref("security.lower_java_network_security_by_trusting_proxies", true);

Deze file is gesorteerd en de toegevoegde regel moet wel in de goede alfabetische volgorde staan.

Internet Explorer

De openingspagina van sommige ISP's onderdrukt de navigatie regel waardoor het niet mogelijk is een url handmatig in te typen, ook kan de browser op 'fullscreen" worden gezet zodat er een optimaal werkvlak ontstaat. Met F11 is naar en van fullscreen te schakelen. Als u de url regel niet meer ziet moet u eventueel eerst uit de fullscreen en dan met het pijltje op de onderste lijn van de zichtbare grijze bovenbalk gaan staan zodanig dat het pijltje verandert in een dubbele pijl (een punt naar boven en een punt naar beneden). Door nu de linker muisknop ingedrukt te houden en de muis naar beneden te bewegen komen de onderdrukte delen weer tevoorschijn.

eMail B.W.P.M Mauritsz "info@makingthepages.nl" met Uw eigen eMailprogramma of gebruik het mailformulier

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!