MakingThePages


WAP.

Wap is internet voor de mobiele telefoon. Een telefoon heeft een veel kleiner scherm dan een computer daardoor kan WAP veel minder gegevens bevatten dan een computer op het internet. Naast klein hebben de meeste telefoonschermen een beperkte resolutie en maar een kleur. WAP is geschikt voor korte pagina's met amper plaatjes, zoals b.v. adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden en soortgelijke pagina's. Aangezien een telefoon handzaam is weinig stroom gebruikt en relatief robuust, is de telefoon veel beter geschikt voor onderweg dan een laptop. De kracht van WAP is het leveren van informatie aan mensen onderweg. Indien u gebruik maakt van WAP kunt u uw relatie zeggen 'voor het adres kijk maar op onze WAPsite'. Doordat WAP relatief jong is heeft het op dit moment nog een hightech uitstraling wat voor u gunstig kan zijn in uw communicatie naar uw relaties.

Natuurlijk kunnen wij voor u naast een internetsite ook een WAPsite maken. Er zijn ISP's die WAP ondersteunen en uw WAP pagina's kunnen dan ook gewoon naast de internetpagina's staan zonder extra hostingkosten.

WAP pagina's kunnen niet met een normale internetbrowser worden bekeken maar via onderstaand programma van Gelon is een WAPpagina te bekijken via uw internetbrowser. Indien u naast een internetsite ook een WAPsite laat maken kunnen wij deze service ook op uw site integreren, Uw klanten kunnen dan uw en alle andere WAPsites bekijken, deze service zal voor u meer bezoeken aan uw site genereren en daardoor ook een betere impact geven van uw site op uw klanten.

Indien u een WAP pagina wilt bekijken, type de url in en druk op wapalize. De url moet volledig worden ingevuld b.v. 'http://www.indolec.nl/index.wml', indien de pagina op een speciale WAP server staat kan de file name 'index.wml' wegblijven (de laatste '/' moet wel worden gebruikt).

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!