MakingThePages


Waar komt uw pagina te staan

Uw internetsite komt ergens op een computer te staan die constant verbonden is met het internet. Deze computer kan in principe overal op de wereld staan maar in de meeste gevallen zal deze computer ergens in Nederland staan. De computer is eigendom van de ISP en die draagt zorg voor de goede werking. Bij de betere isp's zal de overcapaciteit groter zijn en zijn delen van het systeem zelfs dubbel uitgevoerd. Hierdoor zal de bereikbaarheid van uw internetsite beter zijn en lopen uw klanten hoogst zelden tegen een 504error aan wat meestal aangeeft dat de server overbelast is.

Wij bieden de mogelijkheid om uw internetsite op onze eigen bedrijvenpagina te plaatsen bij een van de topproviders van Nederland. Dit heeft voor u het voordeel dat u zelf geen internet hosting abonnement nodig heeft. Bij normaal gebruik, dus geen extreem hoge datastromen of data hoeveelheden kunnen wij deze dienst gratis aanbieden voor al onze klanten met een servicecontract. Doordat u zelf geen eigen hosting heeft zijn er ook geen maandelijkse kosten van de ISP verbonden aan uw internetsite. Deze mogelijkheid sluit het gebruik van een eigen domeinnaam uit. Door onze opzet wordt uw naam wel opgenomen in het adres zodat u uw relatie een leesbaar WWW adres kunt geven. In het adres wordt geen gebruik gemaakt van het ~ teken zoals bij de meeste homepagina's van privé personen maar wordt uw naam bedrijven-nederland.nl/uwbedrijf Ook zorgen wij dat uw naam wordt opgenomen in de gegevens voor de zoekmachine's.

Indien u de internetsite op een eigen domeinnaam wilt hebben. (www.uwbedrijf.nl) dan moeten wij namens u de naam aanvragen bij de stichting die de betreffende naam (.nl, .com, .org) uitgeeft en een contract afsluiten bij een ISP om de naam te hosten. Hieraan zijn eenmalige registratiekosten verbonden plus een maandelijks bedrag voor de hostingkosten van de internetsite.

Aanbiedingenpagina's komen altijd op een van onze domeinen te staan zodat wij periodiek deze pagina's snel kunnen aanpassen. Vanuit uw pagina wordt er dan een link gelegd met uw aanbiedingenpagina zodat uw klanten ongemerkt worden doorverwezen.

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!