MakingThePages


Hoe kunt u uw gegevens aanleveren

Om de specifieke uitvoering van uw internetsite te bepalen hebben wij speciale keuzeformulieren die het makkelijk maken om alle mogelijkheden te doorlopen zodat er in korte tijd een analyse van de wensen gemaakt kan worden. Om de keuze tussen de diverse mogelijkheden te maken hebben wij op papier voorbeelden van de mogelijkheden zoals, de diverse navigatiemethoden, kleurenkaarten, formulieren e.d. Ook hebben wij op het bedrijf werkende voorbeelden van een aantal fantasie bedrijven zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

Wij kunnen voor de benodigde inhoud van de internetsite vaak gebruik maken van binnen uw bedrijf bestaande gegevens zoals folders, produktspecificatie of interne documenten. Indien deze gegevens niet aanwezig zijn kunnen wij deze samen met u opstellen. Hiervoor hebben wij een aantal standaardformulieren ontwikkeld die dit proces vergemakkelijken. Wij kunnen met vele courante computerbestanden uit de voeten maar als u de gegevens alleen maar handgeschreven kunt aanleveren dan is dit ook geen probleem. Foto's en logo's kunnen op papier worden aangeleverd, wij zorgen dan voor het omzetten naar een digitale vorm.

Aangezien in het MKB vele bedrijfseigenaren overdag erg druk zijn, hebben wij als speciale service ook in de avonduren werktijd beschikbaar.

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!