Hoe maken wij uw internetsite

Samen met Uw bedrijf bekijken wij wat de meest geschikte uitvoering voor u is en hoeveel pagina's optimaal zijn. Daarna worden de specifieke wensen bekeken zoals kleur, navigatietoetsen en zo een standaard voor alle pagina's gemaakt. Ook proberen wij een zo optimaal mogelijke beschrijving te maken voor de zoekmachines. Van zoveel mogelijk standaardmodule's wordt dan een lege internetsite gemaakt. De door u gewenste teksten, logo's en foto's worden dan in deze nog lege pagina's gezet. Na testen is de internetsite dan zover dat u uw definitieve kontrole kunt uitvoeren of alles is overgekomen zoals bedoeld. Na uw akkoord worden dan alle programma's op onze bedrijven pagina of uw domein gezet. Heeft u al een eigen ISP (Internet Service Provider) dan kunt u de pagina's op floppy aangeleverd krijgen of wij zetten ze op de computer van uw ISP. Voor dit laatste is het wel noodzakelijk dat wij van u de benodigde gegevens van uw ISP krijgen, deze worden meestal in de opleveringsbrief meegedeeld.

Indien er wijzigingen zijn op uw internetsite brengen wij deze aan op onze computer, testen alles weer en na akkoord worden de gewijzigde pagina's op de goede plaats gezet. En krijgt u een floppy of cd met de hele site.

Wij kunnen u een aantal Servicecontrakten leveren waarbij wijzigingen in de pagina's voor onze rekening worden uitgevoerd. Deze service loopt van in de meest simpele vorm, (wijzigen telefoon adres, openingstijden en dergelijke) tot het op regelmatige basis aanpassen van uw produkt assortiment, of wekelijkse aanbiedingenpagina's.

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!