Bedrijfsprofiel

Ons familiebedrijf is ontstaan doordat wij steeds meer vragen kregen voor ondersteuning bij het maken van internetsites. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de automatisering en hebben het internet zien ontstaan en uitgroeien tot de gigantische informatiebron die het inmiddels is. Aangezien het een vreselijk leuk werk is om internetpagina's te maken, hebben wij besloten om dit professioneel te gaan aanpakken en ons eigen bedrijf te beginnen. Wij willen een degelijk product leveren tegen een concurrerende prijs.

Onze filosofie voor het schrijven van internetpagina's

Als internetgebruiker worden wij regelmatig geconfronteerd met de problemen en ongemakken van het internet zoals de traagheid, het niet werken van bepaalde sites en het moeten downloaden van de z.g. plug-ins. Onze doelstelling is dan ook om dingen te vermijden waar wij ons zelf aan ergeren.

Wij gebruiken technieken die zich in de praktijk hebben bewezen. Wij vinden dat de bezoeker van een internetsite kennis moet kunnen nemen van de informatie, ook zonder te beschikken over de modernste apparatuur. Het gaat er om dat zoveel mogelijk klanten de site kunnen bezoeken. Voor bedrijven is het doel van de aanwezigheid op het internet tenslotte om informatie te leveren. Deze informatie moet zo klantvriendelijk mogelijk worden aangeleverd in een vorm die uitnodigt tot verder lezen.

Hoe doen wij dit

  • Wij zorgen dat internetpagina's klein van bestandsafmeting zijn, dan is de tijd nodig om de internetpagina binnen te halen ook klein. Wij schrijven de pagina's met hulp van eigen modules en speciale software. Wij laten ze niet door een standaard html-generator maken aangezien die over het algemeen een minder resultaat opleveren.
  • Wij zetten plaatjes en foto's op een onderliggende pagina zodat alleen iemand die daarom vraagt ook de bijbehorende wachttijd krijgt. Klanten kopen niet omdat er een mooi draaiend plaatje van b.v. de fabriek op de hoofdpagina staat. Bezoekers lopen echter wel weg als het te lang duurt.
  • Wij denken altijd vanuit de bezoeker, wat voor informatie is voor hem belangrijk, klanten kopen omdat ze denken dat uw bedrijf een oplossing heeft voor hun problemen of behoeften.
  • Wij gebruiken zoveel mogelijk geteste standaard modules, de prijs kan dan laag blijven en de kans op fouten is zo klein mogelijk.
  • Wij kijken naar de doelgroep. Een internetsite voor b.v. eigen monteurs zal er heel anders uitzien dan een internetsite voor b.v. een restaurant. Bij een puur technische internetsite is snelheid en toegankelijkheid tot de data belangrijk, terwijl een restaurant het meer van de sfeer moet hebben.
  • Wij testen iedere internetsite op meerdere computers met meerdere browsers.

Wij hopen dat onze aanpak u aanspreekt en wij met uw bedrijf voor ons beide profijtelijke zaken kunnen doen.

home    sitemap

©   webdesign b.w.p.m. mauritsz mtp buurmalsen holland

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01! Valid CSS!