MakingThePages


McAfee antivirus software

Als antivirus software leveren wij McAfee aangezien wij in de praktijk bij McAfee gebruikers veel minder problemen zien dan bij gebruikers van andere antivirus software als b.v. Norton en diverse gratis producten. Vanaf herfst 2003 leveren wij de McAfee ASaP software omdat die in de praktijk voor de meeste klanten een hoog beveiligingsniveau biedt gecombineerd met een grote gebruikers vriendelijkheid. De ASaP software is zeker voor ADSL gebruikers bijna 100% onderhoudsvrij, voor modem gebruikers die amper van het internet gebruikmaken moet er soms handmatig een update worden uitgevoerd omdat McAfee ASaP geen tijd krijgt om update's uit te voeren (te korte tijd verbonden met het internet).
McAfee ASaP meldt zijn status aan de ASaP internet site zodat wij als leverancier een overzicht kunnen houden over de status van de antivirus software bij onze klanten en deze klanten indien nodig kunnen waarschuwen voor problemen.
De ASaP software wordt geleverd met een 2 jarig contract voor updates en wordt door ons aan de klant gefactureerd, na het verlopen van het 2 jarig update contract zorgen wij automatisch voor het verlengen na afloop zodat u niet wordt geconfronteerd met wat wazige Engelstalige meldingen dat u via internet uw contract kunt verlengen via een creditcard betaling zoals gebruikelijk bij andere antivirussoftware.

Support:
via telefoon 0345 575548 (9h00 - 21h00)
via McAfee 0184 444592 (kantoor uren)

©  webdesign B.W.P.M. Mauritsz mtp MakingThePages b.v. Buurmalsen Holland    mtp

Deze pagina voldoet aan de W3C specificaties Valid HTML 4.01 Valid CSS